kaashuis nauta picture
 

Gentsestraat 75, 2587 HL Scheveningen

Telefoon(070) 3541825

 
 
 


 
 
 
 

In onze winkel verkopen wij verschillende groepen artikelen.


Vleeswaren en patés

Iedereen verbaast zich over ons assortiment vleeswaren. Wij hebben niet alles, maar wel veel, zoals een heerlijke beenham of lekkere grillworst warm uit de grill. Onze likkepot is niet te versmaden en ook de cranberrypaté vindt altijd gretig aftrek.

Salade

Uit eigen keuken onder andere de eiersalade, de kipkerry salade en de beenhamsalade.

Olijven en tapenades

Onder andere lekkere knoflookolijven en een tre colore tapenade: lekker op scrocci, een Italiaanse toast, uiteraard bij ons verkrijgbaar.

Binnenlandse kaas

Beemster, boeren Stolwijker, diverse merken magere kaas, kaas met kruiden zoals komijn, brandnetel of Italiaaanse kruiden en geitenkaas. Wist u dat we uw kaas vacuum kunnen trekken, zodat ze langer houdbaar is en heel goed mee kan op vakantie?

Buitenlandse kaas

Bij ons kunt u een heerlijk kaasplankje samenstellen met de verschillende kazen uit ons assortiment. Kom eens proeven de fleuron de bruges, een Belgische kaas of de Saint Agur, een pittige blauwe kaas.

Brood

Wij krijgen van de warme bakker dagelijks vers brood. Tevens bakken wij zelf kleinbrood, croissants en stokbroden af: dus altijd vers. U kunt het brood ook thuis afbakken.

Kruidenierswaren

Binnen ons assortiment kruidenierswaren vindt u naast de koffie, de thee, de frisdrank ,o.a. de pasta’s van de Cecco, thee van tresure tea, roomboterkoekjes van van Vliet, bakprodukten van Frisia. Mocht u iets niet kunnen vinden, vraag het gerust, wij hebben meer dan u denkt.

Melk en melkprodukten

Eieren

Nootjes

Biologische produkten

Behalve biologisch brood (zowel gist als zuurdesem) verkopen wij o.a. honing van Traay, thee van Piramide, diverse biologische sappen, cranberry producten en jams van Montignac.

Wijnen

Een klein assortiment wijn, wit, rood en rosé, uit Italie, Frankrijk en Australië.

 

 
 
Recepten
 
 
© MediaMug, Groningen